Maatregelen omtrent het Corona virus.

Update 6 mei 2020: 

Beste klanten,

Vanaf komende maandag mogen wij gelukkig weer open, echter wel onder bepaalde voorwaarden. Één van deze voorwaarden is dat afspraken alleen telefonisch gemaakt kunnen worden. Berichten via Whatsapp, Facebook messenger, etc, kunnen wij dus helaas niet in behandeling nemen.

Telefonisch een afspraak maken kan op maandag t/m zaterdag tijdens onze openingstijden via telefoonnummer 078 – 681 3131

We hopen u snel weer te mogen ontvangen in onze Salon!

-------------------------------------------------------------------


Update 22 maart 2020

Beste klanten,

Corona, het is een woord wat iedereen inmiddels kent en waar iedereen inmiddels angstig voor geworden is.

Verspreiding en besmetting gebeurt via druppels uit neus, mond, keel, via handen aanraken, hoesten en niezen. Anderhalve meter afstand houden, geen handen schudden, frequent handen wassen en deurknoppen schoonmaken, allemaal richtlijnen waar we ons allemaal bewust van zijn en naar handelen. Dit neemt niet weg dat het risico van besmetting met alle gevolgen van dien dichterbij is dan ooit.

Om ons team en onze klanten te beschermen hebben wij met pijn in het hart besloten om onze salon tot minimaal 6 april te sluiten. Aan de hand van regering en medici zullen we daarna van dag tot dag kijken wat verstandig is. Klanten met staande afspraken worden morgen telefonisch op de hoogte gesteld.

We wensen iedereen ontzettend veel succes, wijsheid en gezondheid de komende periode en hopen snel weer open te kunnen gaan om al onze klanten van dienst te kunnen zijn. Bedankt voor uw begrip namens ons hele team.

------------------------------------------------------

Beste klant,

I.V.M. Uw en onze gezondheid zijn wij genoodzaakt maatregelen te nemen omtrent het CORONA virus en de richtlijnen van het RIVM te volgen, dit houd in:

-bij symptomen als verkoudheid, hoesten, of koorts blijven onze werknemers thuis.

-wij vragen van onze klanten hetzelfde en dus bij symptomen uw afspraak te verzetten.

-wij gaan met minder personeel op de werkvloer staan om de geadviseerde afstand tussen klanten te kunnen waarborgen.

-doordat we met minder personeel zullen werken als normaal zijn wij genoodzaakt voorlopig alleen op afspraak te werken, een afspraak graag telefonisch maken 078-6813131 of 06-42809636

-de hygiëne maatregelingen nemen wij heel serieus en materiaal en interieur van de kapsalon word dus zeer regelmatig grondig schoongemaakt, personeel wast handen voor en na iedere behandeling.

- het epileren/verven van wenkbrauwen en het trimmen van baarden of snor zal helaas voorlopig niet mogelijk zijn.

-mocht u een afspraak gepland hebben staan bij ons gaat deze gewoon door en anders nemen we persoonlijk contact met u op om deze te verzetten naar een ander tijdstip.

-de openingstijden zullen tijdelijk anders zijn dan u gewend bent:
Dinsdag tot en met vrijdag van
8:30 uur tot 17:30
Zaterdag van 8:00 uur tot 16:00 uur

- houd u A.U.B. Onze Facebook pagina in de gaten voor meer-of aangepaste informatie.

Vriendelijke bedankt voor uw begrip en medewerking en graag tot ziens,

Kapsalon Pons